ALBA CA ZAPADA PUZZLE - JOCURI CU ALBA CA ZAPADA

ALBA CA ZAPADA PUZZLE - JOCURI CU ALBA CA ZAPADA

Cele mai populare JOCURI CU ALBA CA ZAPADA

Descrierea jocului Alba ca Zapada Puzzle:
Alba ca Zapada Puzzle este unul dintre cele mai noi jocuri cu puzzle in cae veti avea de rezolvat un puzzle cu una din printesele noastre preferate Alba Ca Zapada. Scopul jocului este sa rezolvi cat mai repede puzzle-ul pentru a primi cat mai multe puncte. Daca aveti multe puncte aveti o sansa sa intrati printre cei mai buni jucatori din lume. Dati tot ce aveti mai bun si concentrati-va pentru a ajunge in topul celor mai buni jucatori. Desi pare o treaba usoara nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil iar piesele sunt bn amestecate. Ca sa jucati jocul aveti nevoie doar de mouse. Piesele sutn la locul lor dar pozitia nu este buna. Ca sa intoarceti o piesa va trebui sa dati click pe ea pana cand este in pozitia potrivita. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru de indemanare.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Alba ca Zapada Puzzle acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu alba ca zapada si cei sapte pitici, jocuri cu alba ca zapada si vrajitoarea, jocuri cu alba ca zapada si cei sapte pitici in romana, jocuri cu alba ca zapada si mica sirena, jocuri cu alba ca zapada gratis, jocuri cu alba ca zapada noi, jocuri cu cei 7 pitici, jocuri cu pitici, jocuri cu printese, jocuri cu regine, jocuri puzzle, jocuri pazal, jocuri de facut puzzle, jocuri rezolva puzzle-ul, jocuri puzzle cu alba ca zapada, jocuri de indemanare cu alba ca zapada, jocuri snow white spin puzzle,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 28255 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Alba ca Zapada Puzzle, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

iulia a spus 08.02.2014

am trecut de toate nivelele sunt foarte simple nu stiu voua daca va placut jocul dar mie mi_a placut voi ce parere aveti de joc

ioana mihaiela a spus 02.02.2014

cu ce va ocupati

iulia a spus 28.12.2013

lam castigat

ane a spus 15.09.2013

(jocul e nice)nu pot sa trec de levelul 2.Ma ajuta cineva?

ana a spus 27.08.2013

cand

ana a spus 27.08.2013

ce mai faci

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info