AVENTURILE UNEI BONE 5 DIFERENTE - JOCURI CU AVENTURILE UNEI BONE

ULTIMELE JOCURI CU AVENTURILE UNEI BONE

AVENTURILE UNEI BONE 5 DIFERENTE - JOCURI CU AVENTURILE UNEI BONE

Cele mai populare JOCURI CU AVENTURILE UNEI BONE

Descrierea jocului Aventurile Unei Bone 5 Diferente:
Aventurile Unei Bone 5 Diferente este un joc palpitant oferit de site-ul nostru, un joc personal pe care vi-l recomand cu toata inima deoarece sunt sigur ca va fi pe placul vostru, un joc de indemanare care iti va testa atat spiritul de observatie cat si agilitatea, deoarece altfel nu veti reusi sa va indepliniti obiectivul cu succes, si anume sa depistati toate cele cinci diferente dintre imagini. In acest joc veti avea imagini din filmul Disney Aventurile unei bone. Pe masura ce avansati in nivele superioare in acest joc va fi mai dificil, deoarece veti da de obstacole care va pot incurca si va trebuie sa fiti mult mai atenti si mai determinati pentru a termina jocul cu succes. In prima imasgine le veti vedea pe cele doua fete care sunt personajele principale din film. Se pare ca cele doua se distreaza foarte bine impreuna desi la inceput erau rivale. Trebuie sa dati click pe diferente atunci cand le gasiti in imagine. Daca sunteti atenti la detalii sunt sigur ca le veti gasi fara probleme.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Aventurile Unei Bone 5 Diferente acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu diferente, adventures in babysitting 5 differences, jocuri cauta diferentele, jocuri gaseste diferentele, jocuri cu aventurile unei bone 2016, jocuri cu aventurile unei bone disney channel, jocuri adventures in babysitting, jocuri disney channel, jocuri cu bone,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2835 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Aventurile Unei Bone 5 Diferente, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

ans a spus 29.06.2016

cafea

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info