IN CAUTAREA LUI DORY DE COLORAT - JOCURI CU IN CAUTAREA LUI DORY

IN CAUTAREA LUI DORY DE COLORAT - JOCURI CU IN CAUTAREA LUI DORY

Cele mai populare JOCURI CU IN CAUTAREA LUI DORY

Descrierea jocului In Cautarea lui Dory de Colorat:
In Cautarea lui Dory de Colorat este cel mai nou joc de colorat aparut pe site-ul nostru, un joc personal pentru toti fanii lui Dory, eroina noastra din noul film de animatie numit In Cautarea lui Dory, o continuare a filmului cu Nemo. In acest joc aveti de colorat doua imagini care o au in prim plan pe Dory, pestisorul nostru preferat. Trebuie sa folositi mouse-ul sa colorati imaginea cu Dory. Cand terminati prima imagine in care e doar Dory trebuie sa apasati pe butonul next din stanga ecranului ca sa treceti mai departe in al doilea nivel in care trebuie sa colorati o alta imagine cu Dory si alti doi pestisori. Jos veti avea culorile necesare pentru a face o imagine frumoasa cu eroina noastra. Acordati-ne un like daca va plac jocurile de colorat aparute pe site-ul nostru special pentru voi cu personajele voastre preferate din filme si desene animate. In dreapta veti primi niste poz cu Dory ca sa aveti un model, sa stiti cum sa colorati.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului In Cautarea lui Dory de Colorat acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: finding dory coloring, jocuri cu dory de colorat, jocuri in cautarea lui dory 2016, jocuri cu pestisorul dory, jocuri cu dory disney, jocuri cu finding dory, jocuri cu pesti, jocuri de colorat,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 13580 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre In Cautarea lui Dory de Colorat, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

hjjg a spus 05.10.2016

emistouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudettttttttttttttaaaaarrrrreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info