DOCTOR STRANGE DIFERENTE - JOCURI CU DOCTOR STRANGE

DOCTOR STRANGE DIFERENTE - JOCURI CU DOCTOR STRANGE

Cele mai populare JOCURI CU DOCTOR STRANGE

Descrierea jocului Doctor Strange Diferente:
Doctor Strange Diferente este un nou joc de indemanare aparut pe site-ul nostru in care veti avea nevoie de agilitate si un spirit de observatie bine dezvoltat pentru a gasi cat mai repede toate diferentele dintre doua imagini, jos fiind cea originala si sus cea cu cinci diferente fata de cea de jos. Veti avea nevoie de mouse sa dati click pe diferente. In prima imagine Doctor Strange apare alaturi de Spiderman dar si de alt erou necunoscut. Sunt sigur ca fanii eroilor vor sti despre cine e vorba. In acest joc trebuie sa fiti agili daca vreti un scor mare, care e echivalentul la o sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. Nu renuntati daca nu reusiti din prima sa intrati in topul celor mai buni jucatori, deoarece pentru a reusi aceasta performanta e nevoie de multa munca. In a doua imagine apare doar Doctor Strange, fara altcineva in jur. E mai greu al doilea nivel deci fiti atenti la detalii ca sa gasiti cele cinci diferente cu eroul nostru de la Marvel. Acordati-ne un like daca va plac jocurile cu Doctor Strange.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Doctor Strange Diferente acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: doctor strange 5 differences, jocuri cu diferente, jocuri cauta diferentele, jocuri cu doctor strange 2016, jocuri cu doctor strange marvel, jocuri marvel, jocuri cu stephen strange,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 6730 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Doctor Strange Diferente, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Doctor Strange Diferente!

Made by www.firstpixel.info