DORA SI MAGAZINUL DE SANDWICHURI - JOCURI CU DORA SI DIEGO

DORA SI MAGAZINUL DE SANDWICHURI - JOCURI CU DORA SI DIEGO

Cele mai populare JOCURI CU DORA SI DIEGO

Descrierea jocului Dora si Magazinul de Sandwichuri:
Dora si Magazinul de Sandwichuri este un joc nou oferit de site-ul nostru pentru fanii Dorei, eroina noastra din desenele animate de la Nickelodeon in care trebuie sa adunati in fiecare nivel o suma de bani din vanzarea sandwichurilor. Desi la inceput pare simplu sa faceti toate sandwichurile pentru clienti, nu trebuie sa va grabiti sa judecati dificultatea jocului, deoarece jocurile pot fi inselatoare in primele nivele si pe masura ce avansati in nivele superioare lucrurile se complica si va trebui sa fiti din ce in ce mai atenti pentru a va indeplini obiectivul cu succes. Veti avea nevoie de mouse ca sa puneti pe sandwichuri tot ceea ce trebuie, ce vrea clientul. Daca gresiti comanda clientul va pleca fara sa plateasca. In acest joculet din categoria jocurilor cu Dora e important sa fiti rapizi deoarece daca nu adunati banii la timp veti fi nevoiti sa incepeti jocul de la inceput. Invatati din greselile facute si sunt sigur ca va veti descurca mai bine.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Dora si Magazinul de Sandwichuri acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: dora sandwich shop, jocuri de facut sandwich, jocuri de servit clienti, jocuri cu clienti, jocuri cu magazine de sandwich, jocuri nickelodeon, jocuri cu dora noi, jocuri cu dora 2016, jocuri de fete,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 6095 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Dora si Magazinul de Sandwichuri, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Dora si Magazinul de Sandwichuri!

Made by www.firstpixel.info