REGINA DIN KATWE PUZZLE - JOCURI CU REGINA DIN KATWE

ULTIMELE JOCURI CU REGINA DIN KATWE

REGINA DIN KATWE PUZZLE - JOCURI CU REGINA DIN KATWE

Cele mai populare JOCURI CU REGINA DIN KATWE

Descrierea jocului Regina din Katwe Puzzle:
Regina din Katwe Puzzle este unul din cele mai noi jocuri aparute in categoria puzzleurilor, doar aici pe jocuri-friv.ro, cel mai frumos site de jocuri din tara in care gasiti mereu jocuri cu personajele voastre preferate din filme si desene animate. In acest joc veti avea imagini din filmul Disney Regina din Katwe, un film biografic despre o fata din Uganda care a devenit campion mondial la sah desi nimeni nu se astepta ca o persoana dintr-un astfel de mediu sa reuseasca o astfel de performanta. In acest joc veti avea nevoie de mouse sa rezolvati puzzleul, sa puneti toate piesele la locul lor pas cu pas. Trebuie sa fiti rapizi daca vreti un scor mare in acest joc, deoarece veti primi puncte in functie de cat de repede rezolvati puzzleurile. In primul nivel apare personajul principal, regina, care sta de vorba cu un personaj masculin, dar acesta este cu spatele si nu il putem vedea. Primul nivel are patru piese deci este simplu de facut, dar nu va grabiti sa judecati, deoarece pe masura ce avansati va creste numarul de carti si va fi mai greu sa faceti repede puzzleurile cu Regina din Katwe.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Regina din Katwe Puzzle acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: the queen of katwe puzzle mania, jocuri puzzle mania, jocuri puzzle cu regina din katwe, jocuri cu regina din katwe 2016, jocuri cu regina din katwe disney, jocuri queen of katwe, jocuri disney,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1663 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Regina din Katwe Puzzle, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Regina din Katwe Puzzle!

Made by www.firstpixel.info