GASIREA BEBELUSEI HAZEL - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

GASIREA BEBELUSEI HAZEL - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Cele mai populare JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Descrierea jocului Gasirea Bebelusei Hazel:
Gasirea Bebelusei Hazel este unul din cele mai noi joculete din categoria bebelusilor, aparut aici pe jocuri-friv.ro, in care veti avea nevoie de agilitate si de un spirit de observatie foarte bine dezvoltat. Trebuie sa va folositi de mouse in acest joc pentru a va indeplini sarcinile si anume pentru a selecta inimioara in spatele careia credeti ca se ascunde bebelusa Hazel. Aceasta se va ascunde in spatele uneia din inimioare si trebuie sa stati cu ochii pe acea inimioare cand se amesteca cu celelalte doua. Cand se opresc trebuie sa dati click pe cea corecta unde e ascunsa Hazel. Daca gresiti veti pierde o viata si aveti o noua sansa. DAca nimeriti veti trece mai departe la urmatorul nivel unde se amesteca mai repede inimiaorele si va fi tot mai dificil sa o gasiti pe Hazel. Daca vi se termina toate vietile si jocul trebuie inceput din nou. Un scor mare in acest joc cu Hazel va poate duce in topul celor mai buni jucatori din ume.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Gasirea Bebelusei Hazel acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: where is hazel, jocuri cu alba neagra, jocuri cu hazel, jocuri cu bebelusa hazel, jocuri cu bebelusi hazel 2016, jocuri cu bebelusi hazel noi, jocuri cu baby hazel,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2730 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Gasirea Bebelusei Hazel, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Gasirea Bebelusei Hazel!

Made by www.firstpixel.info