FORTA VOLTRON - JOCURI CU VOLTRON LEGENDARY DEFENDER

ULTIMELE JOCURI CU VOLTRON LEGENDARY DEFENDER

FORTA VOLTRON - JOCURI CU VOLTRON LEGENDARY DEFENDER

Cele mai populare JOCURI CU VOLTRON LEGENDARY DEFENDER

Descrierea jocului Forta Voltron:
Forta Voltron este un super joc de actiune oferit de site-ul nostru pentru toti fanii VOltron in care veti avea o super aventura cu eroii nostri din desene. In acest joc veti avea nevoie de sageti pentru a va deplasa cu leii roboti astfel incat sa ajungeti cu bine la destinatie. Inainte sa incepeti jocul trebuie sa cititi cu atentie instructiunile sa invatati ce trebuie sa faceti si trebuie sa va alegeti o misiune. Veti avea nevoie de space pentru atac si de z pentru a schimba robotul care conduce formatia. Cu x veti da un atac special cu robotul din varful formatiei. Fiecare leu robot are un alt atac special. In acest joc veti incepe cu trei roboti in formatie si fiti atenti deoarece puteti si sa primiti alt robot si sa pierdeti unul daca sunteti loviti de inamici. Ca sa mai primiti un robot sau chiar doi trebuie sa gasiti pe drum bonusuri cu fata unui leu. DAti tot ce aveti mai bun pentru a aduna un scor mare in acest joc cu Forta Voltron astfel incat sa intrati in topul celor mai buni jucatori. Acordati-ne un like de asemenea daca v-ati simtit bine jucandu-va acest joc de actiune.

Instructiuni: folositi sagetile pentru deplasare, z pentru a schimba leii, space pentru atac si x pentru atac special
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Forta Voltron acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu voltron force, voltron force ultimate victory, jocuri cu roboti, jocuri cu lei roboti, jocuri cu voltron legendary defender 2016, jocuri cu voltron, jocuri cu voltron force, jocuri cu voltron legendary defender netflix, jocuri netflix,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2751 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Forta Voltron, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Forta Voltron!

Made by www.firstpixel.info