RUSTY RIVETS DE COLORAT - JOCURI CU RUSTY RIVETS

RUSTY RIVETS DE COLORAT - JOCURI CU RUSTY RIVETS

Cele mai populare JOCURI CU RUSTY RIVETS

Descrierea jocului Rusty Rivets de Colorat:
Rusty Rivets de Colorat este unul din cele mai noi jocuri de colorat oferite de site-ul nostru pentru toti fanii serialului de desene animate de la Nickelodeon, Rusty Rivets. In acest joculet veti avea nevoie de mouse cu ajutorul caruia trebuie sa va indepliniti sarcinile pas cu pas si anume sa colorati doua imagini cu personaje din serialul Nickelodeon. Nu e simplu dar daca sunteti atenti si aveti imaginatie sunt sigur ca veti face o treaba buna. Veti avea nevoie de culorile din partea de jos a ecranului sa colorati cat mai frumos imaginea cu Rusty Rivets si prietenii sai. Va trebui sa colorait prima imagine in care e doar Rusty si cand terminati sa apasati pe next pentru a trece la a doua imagine, cea cu Ruby, cea mai buna prietena a lui Rusty. Rusty este un baietel de 10 ani care e un geniu al mecanicii si ingineriei. Acesta iubeste sa construiasca roboti si sa exploreze. Ruby e cea mai buna prietena a lui care il ajuta in misiuni. Cand terminati imaginile puteti sa le salvati daca va place cum arata. In dreapta veti avea poze cu eroii nostri din serial, ca sa aveti modele dupa care sa va luati cand colorati.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Rusty Rivets de Colorat acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: rusty rivets coloring, jocuri nickelodeon de colorat, jocuri cu rusty rivets 2016, jocuri cu rusty rivets nickelodeon, jocuri nickelodeon, jocuri de colorat,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 11019 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Rusty Rivets de Colorat, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Rusty Rivets de Colorat!

Made by www.firstpixel.info