BILIARD IN 2 - JOCURI IN 2

BILIARD IN 2 - JOCURI IN 2

Cele mai populare JOCURI IN 2

Descrierea jocului Biliard in 2:
Jocurile de Biliard in 2 sunt printre cele mai cautate si mai jucate in acelasi timp deoarece sunt relaxante, inovatoare si te invata la modul cel mai serios cum sa joci acest pool cat mai bine la fel ca un expert, la fel ca un adevarat profesionist, ceea ce conteaza foarte mult pentru fiecare jucator. Ei bine, mai intai va trebui sa iti pui mintea la contributie si sa incerci sa treci de primele nivele de dificultate, dupa care urmatorul adversar pe care il ai sa se fereasca de tine deoarece biliardul este un joc pe care il stapanesti. Poti de asemenea sa te joci biliard tu impotriva computerului precum si impotriva unui jucator pe care il cunosti de la acelasi calculator, iar pe rand sa schimbati randul care loveste bilele de biliard. Castigarea cator mai multor puncte te va duce direct in fruntea clasamentului jucatorilor, ceea ce nu va fi deloc usor pentru nici unul dintre jucatorii care incearca sa-si puna mintea la contributie precum si pentru cei care doresc sa ajunga cat mai repede la finalul jocurilor de acest gen. Ei bine, ceea ce conteaza cel mai mult in noul joc multiplayer este sa nu bagi bila cea neagra din prima deoarece in acel moment oponentul tau va castiga fara nici fel de problema meciu de biliard inceput. Te invitam sa ne lasi un comentariu la acest joc si sa ne spui cum ti se pare, deoarece parerea ta despre biliardul pe care tocmai l-ai jucat este destul de importanta pentru noi.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa gestionezi intreg jocul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Biliard in 2 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri biliard la dublu, jocuri in 2, jocuri in 2 jucatori, jocuri in 2 biliard, jocuri in 2 3d, jocuri in 2 de indemanare, jocuri in 2 de baieti, jocuri in 2 frumoase, jocuri in 2 noi, jocuri in 2 2013, jocuri in 2 tari, jocuri de vacanta, jocuri in vacanta, jocuri de plictiseala, jocuri multiplayer, jocuri in 2 playeri, jocuri biliard in 2, jocuri biliard tari, jocuri biliard original, jocuri cu biliard, jocuri cu biliard miniclip, jocuri de biliard,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 45578 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Biliard in 2, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

butacu gh. a spus 08.08.2016

de ce nu pot descarca casula frenc biliard

lucian a spus 28.03.2014

tare jocul

Lorena a spus 02.03.2014

joc de șters la fund ...

pavel a spus 20.02.2014

tare jocul

gvvgsb a spus 02.01.2014

cel mai prost so plictisitor joc din lume;batati si voi jocuri mai bune nu dastea ca no sa aveti audienta!

miruna a spus 21.12.2013

Frumos joc.

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info