TRAGE CU POU - JOCURI CU POU

TRAGE CU POU - JOCURI CU POU

Cele mai populare JOCURI CU POU

Descrierea jocului Trage cu Pou:
Trage cu Pou este un nou joc aparut pe site-ul nostru in care trebuie sa dati tot ce aveti mai bun pentru a aduna un scor mare, deoarece acesta va poate duce in topul celor mai buni jucatori. Aveti trei incercari ca sa il lansati pe Pou cat mai departe, pentru a aduna cat mai multe puncte si la finalul celor trei incercari se va face scorul total dupa fiecare incercare si daca va descurcati bine puteti ajunge pe podium. Daca credeti ca se putea si mai bine va sugerez sa nu renuntati ci sa incercati din nou. Prin perseverenta sunt sigur ca puteti intra in topul celor mai buni jucatori. Veti avea nevoie de mouse in acest joc pentru a trage cu tunul cu Pou astfel incat sa ajunga departe. Daca aveti noroc Pou se va lovi de diferite bonusuri si veti primi puncte in plus. Trebuie sa setati cu mouse-ul directia si puterea prin care il veti lansa pe Pou. Dati tot ce aveti mai bun sa aratati cat sunteti de buni in acest joc de indemanare cu Pou. Acordati-ne un like daca va place acest joculet de tras cu tunul cu Pou.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Trage cu Pou acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: fire pou, jocuri cu tunuri, jocuri de tras cu tunul, jocuri cu pou noi, jocuri pou online, jocuri cu pou 2016,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 3296 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Trage cu Pou, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Trage cu Pou!

Made by www.firstpixel.info