BILIARD CU FETE - JOCURI BILIARD

Publicitate

BILIARD CU FETE - JOCURI BILIARD

Publicitate

Descrierea jocului Biliard cu Fete:
Nou joc de biliard este putin deosebit fata de toate jocurile biliardului pe care le-ai incercat pana acum, deoarece de data aceasta va trebui sa te bati cu cele mai bune si mai profesioniste jucatoare de biliard, ceea ce trebuie sa recunoastem ca nu sunt deloc usor de batut. Desi sunt imbracate destul de atragator jocul nu este cu tenta sexy, singurul scop al jocului va fi sa te invete sa te descurci intr-un meci de biliard cu fetele pe care le ai ce sunt imbracate in dress de baie si trebuie sa recunoastem ca arata destul de bine pentru niste profesioniste in biliardul ce tocmai l-am inceput. Te invitam ca dupa ce termini jocul de biliard cu fete sa ne spui cum ti s-a parut si sa ne lasi un comentariu astfel incat sa stim daca a meritat efortul pentru acest joc.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa bagi toate bilele in gaurile masei de biliard.

Cuvinte cheie: jocuri biliard sexy, jocuri biliard cu 8 bile, jocuri biliard 8 ball, jocuri cu biliard, jocuri cu biliard miniclip, jocuri de biliard, jocuri biliard gratis, jocuri biliard 2013, jocuri biliard 3d, jocuri biliard cu nivele, jocuri biliard 8 ball, jocuri biliard noi, jocuri biliard fete, jocuri biliard baieti, jocuri biliard simplu, jocuri biliard sportive, jocuri biliard pool, jocuri biliard usoare, jocuri biliard grele, jocuri biliard real, jocuri biliard normal,

Jucat de: 24742 ori

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Spune-ti si tu parerea ta!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Biliard cu Fete, folosindu-te de un limbaj decent! Parerea ta conteaza pentru noi, asa ca spune-ne daca ti-a placut sau nu jocul,sau daca intampini probleme jucarea lui.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Biliard cu Fete!

Made by www.firstpixel.info