FROZEN TESTUL IUBIRII - JOCURI CU REGATUL DE GHEATA

FROZEN TESTUL IUBIRII - JOCURI CU REGATUL DE GHEATA

Cele mai populare JOCURI CU REGATUL DE GHEATA

Descrierea jocului Frozen Testul Iubirii:
Frozen Testul Iubirii este un joc interesant personal aparut pe site-ul nostru, in care trebuie sa scrieti doua nume, unul in stanga si unul in dreapta, a doua persoane de sex opus si apoi puteti sa calculati cat se iubesc. Dupa ca scrieti numele trebuie sa incepeti testul care va va arata cat la suta se iubesc sau se potrivesc acele doua persoane. In stanga puteti sa scrieti numele vostru iar in dreapta numele iubitei sau iubitului. Daca nu sunteti multumiti de test puteti sa scrieti numele intreg, nu doar prenumele sa vedeti daca se schimba ceva. Cand metrul ajunge cat mai sus si aveti un procentaj mare de iubire atunci veti primi si informatii care va vor spune cat de puternica e dragostea voastra. Alaturi de voi in acest joc sunt si printesele Anna si Elsa care va vor sustine. In dreapta le puteti vedea. Nu uitati sa ne acordati un like daca v-ati simtit bine jucandu-va jocul nostru deoarece asa vom sti ca munca noastra este apreciata si vom promova mai mult jocul. Veti avea nevoie de mouse pentru a selecta locul in care sa scrieti si pentru a da click pentru inceperea calcularii iubirii.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Frozen Testul Iubirii acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu teste, jocuri cu testul iubirii, jocuri de masurat dragostea, jocuri cu regatul de gheata noi, jocuri cu regatul de gheata 2016, jocuri frozen,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 7342 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Frozen Testul Iubirii, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Radu Iulian a spus 27.07.2016

Imi place acest joc.

Ana a spus 15.07.2016

Ce joc frumos :x acum stiu cat ma iubeste Alex

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info