PROVOCARI CU ATV-UL - JOCURI CU ATV

Publicitate

PROVOCARI CU ATV-UL - JOCURI CU ATV

Cele mai populare JOCURI CU ATV

Publicitate

Descrierea jocului Provocari cu ATV-ul:
Provocari cu ATV-ul este un joc interesant aparut pe site-ul nostru pentru pasionatii de curse cu ATv. In acest joc in fiecare nivel scopul e sa treceti cu bine de toate obstacolele ca sa ajungeti cu bine la linia de sosire cat mai repede posibil, deoarece jocul e cronometrat. Veti primi puncte pentru timp in acest joculet cu atvuri. Desi la inceput traseul este mai usor, nu trebuie sa va grabiti sa judecati dificultatea jocului cu atvuri, deoarece jocurile pot fi inselatoare in primele nivele dar pe masura ce treceti in nivele superioare lucrurile se complica si va trebui sa munciti din ce in ce mai mult pentru a va indeplini obiectivul cu succes. Trebuie sa folositi mouse-ul pentru a alege ce atv vreti sa conduceti. Aveti nevoie de sageti pentru a conduce atv-ul pana la linia de sosire. Daca va rasturnati cu atv-ul veti pierde si trebuie sa incepeti nivelul de la inceput. Aveti sus punctele adunate si cronometrul.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Provocari cu ATV-ul acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: atv trial mania, jocuri curse cu atv, jocuri cu atv 4x4, jocuri cu atv noi, jocuri cu atv 2016, jocuri cu atv de teren,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1951 de ori;

Publicitate

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Provocari cu ATV-ul, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Provocari cu ATV-ul!

Made by www.firstpixel.info