MASHA OPEREAZA CAINELE - JOCURI CU MASHA SI URSUL

MASHA OPEREAZA CAINELE - JOCURI CU MASHA SI URSUL

Cele mai populare JOCURI CU MASHA SI URSUL

Descrierea jocului Masha Opereaza Cainele:
Masha Opereaza Cainele este un super joc aparut pe site-ul nostru in care trebuie sa ajutati cainele Mashei sa se simta mai bine, deoarece a avut un accident. Nu va grabiti sa subestimati dificultatea jocului deoarece aveti mult de munca, dar daca sunteti atenti sunt sigur ca va veti descurca bine. Sunteti un medic veterinar in acest joc cu Masha deci trebui sa fiti atenti la indicatiile primite ca sa reusiti sa salvati cainele eroinei noastre. Ii veti face niste consultatii: ascultatul batailor inimii, luatul temperaturii si asa mai departe. Jos veti primi ustensilele necesare pe care trebuie sa le folositi pe rand de la stanga la dreapta. In acest joc va trebui sa scoateti aschiiole din caine, sa tratati ranile si sa le bandajati. Are nevoie si de o punga de gheata pusa pe frunte pentru cateva secunde si de un sirop ca sa se simta mai bine si sa scape de durere. Acordati-ne un like daca va place jocul nostru cu doctori veterinari.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Masha Opereaza Cainele acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu doctori de animale, jocuri cu veterinari, mashas dog surgery, jocuri cu operatii pe caini, jocuri cu caini la doctori, jocuri cu masha si ursul 2016, jocuri cu masha, jocuri cu ursi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2139 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Masha Opereaza Cainele, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

bnbnjghgh a spus 31.07.2016

cccceeelll mmmmaaaaaiiii tttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeee jjjiiiiiiiiiiioooooc okkkkkk.

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info