CAMIONUL CU LEMNE 3 - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Camionul cu Lemne 3:
Camionul cu Lemne 3 este unul din cele mai noi jocuri din categoria camioanelor in care aveti de condus un camion incarcat cu lemne pana la fabrica de prelucrare a lemnului. In fiecare nivel trebuie sa ajungeti la destinatie cu un anumit numar de lemne, dar nu va faceti griji deoarece veti fi incarcati cu mai multi busteni decat cei necesari. Daca pierdeti un bustea, doi, nu e nicio problema, dar daca pierdeti mai multi si ajungeti la destinatie cu mai putini busteni decat numarul minim necesar veti fi nevoiti sa incepeti nivelul de la inceput. In primul nivel aveti noua busteni in camionul de transport si trebuie sa ajungeti la destinatie cu minim 3. Pe masura ce treceti in nivele superioare ale acestui joculet nu va mai fi atat de usor, deoarece veti da de obstacole care va vor da mari batai de cap si va trebuie sa fiti pregatiti de orice, pentru a face fata provocarilor astfel incat sa terminati jocul. Va trebui sa folositi sagetile sa conduceti camionul de lemne prin padure, dar aveti grija mare la drum.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Camionul cu Lemne 3 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: cargo lumber transporter 3, jocuri cu camioane de transport, jocuri de transportat lemne, jocuri cu camioane de lemne, jocuri cu camioane noi, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane 3d, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu camioane 2016,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 3340 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Camionul cu Lemne 3, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Camionul cu Lemne 3!

Made by www.firstpixel.info