UPIN SI IPIN COLORING DE COLORAT - JOCURI CU UPIN SI IPIN

ULTIMELE JOCURI CU UPIN SI IPIN

UPIN SI IPIN COLORING DE COLORAT - JOCURI CU UPIN SI IPIN

Cele mai populare JOCURI CU UPIN SI IPIN

Descrierea jocului Upin si Ipin Coloring de Colorat:
Upin si Ipin Coloring de Colorat este unul din cele mai noi jocuri aparute pe site-ul nostru in care trebuie sa colorati cat mai frumos imaginile cu eroii nostri de la Disney Junior. Trebuie sa folositi mouse-ul pentru a alege culorile din partea de jos a ecranului si apoi pentru a colora cat mai frumos fiecare parte din imagine. Acordati-ne un like daca va place jocul nostru cu Upin si Ipin si dati tot ce aveti mai bun pentru a face o super imagine cu personajele noastre preferate de la Disney. La finalul jocului daca vreti sa aveti o amintire frumoasa cu Upin si Ipin, puteti sa salvati imaginea cu munca voastra pe calculatorul personal sau chiar sa o scoateti la imprimanta. Daca nu sunteti multumiti de rezultat puteti sa incepeti jocul de la inceput pentru a incerca din nou. In dreapta aveti imaigni cu personajele din serialul Disney pe care le puteti folosi ca model in a colora imaginile cu Upin si Ipin. Fiti atenti la detalii si sunt sigur ca va veti descurca foarte bine in a colora imaginile.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Upin si Ipin Coloring de Colorat acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: upin and ipin coloring, jocuri cu upin si ipin 2016, jocuri cu upin si ipin disney junior, jocuri disney junior,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2397 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Upin si Ipin Coloring de Colorat, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

denisa a spus 25.07.2016

nu e iteresat

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info