BEJEWELED CU PARADISE RUN - JOCURI CU PARADISE RUN

ULTIMELE JOCURI CU PARADISE RUN

BEJEWELED CU PARADISE RUN - JOCURI CU PARADISE RUN

Cele mai populare JOCURI CU PARADISE RUN

Descrierea jocului Bejeweled cu Paradise Run:
Bejeweled cu Paradise Run este unul din cele mai noi jocuri personale oferite de site-ul nostru pentru toti fanii serialului de la Nickelodeon, Paradise Run. In acest joc scopul e sa adunati un scor cat mai mare inainte ca timpul sa se termine. Ca sa adunati puncte trebuie sa potriviti diamantele, sa formati o linie de cel putin trei la fel. Nu e usor dar cu atentie cred ca veti face o treaba buna. Trebuie sa folositi mouse-ul in acest joc pentru a va indeplini sarcinile pas cu pas, pentru a schimba locul a doua diamante intre ele ca sa formati linia de cel putin trei diamante la fel. Cu cat mai multe in linie cu atat mai bine deoarece veti primi mai multe puncte. Acordati-ne un like daca va place jocul nostru cu Paradise Run. Aveti trei minute sa adunati cat de multe puncte puteti. Sus aveti scorul si punctele adunate. In dreapta apare eroina noastra din serialul PAradise Run. Dati tot ce aveti mai bun in acest joculet pentru a ajunge pe podium ca sa aratati tuturor de ce sunteti in stare. Incercati de mai multe ori daca nu sunteti multumiti de punctele adunate anterior.

Instructiuni: flositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Bejeweled cu Paradise Run acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: paradise run nejeweled, jocuri de potrivit diamante, jocuri cu potriviri, jocuri bejweled, jocuri cu paradise run 2016, jocuri cu paradise run nickelodeon, jocuri nickelodeon,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 3259 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Bejeweled cu Paradise Run, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Bejeweled cu Paradise Run!

Made by www.firstpixel.info