HELLO KITTY NUMERE ASCUNSE - JOCURI CU HELLO KITTY

HELLO KITTY NUMERE ASCUNSE - JOCURI CU HELLO KITTY

Cele mai populare JOCURI CU HELLO KITTY

Descrierea jocului Hello Kitty Numere Ascunse:
Hello Kitty Numere Ascunse este unul dintre cele mai noi jocuri de indemanare care necesita multa agilitate si spirit de observatie. Jocul o are in prim plan pe pisicuta noastra preferata Hello Kitty deoarece va vor aparea niste imagini foarte frumoase cu ea in care sunt ascunse niste numere. Scopul jocului este sa gasiti toate aceste numere ascunse la timp si sa adunati cat mai multe puncte. Punctajul final depinde de cat de repede ati gasit toate numerele. Daca va descurcati bine si aveti un scor mare ati putea ajunge in topul celor mai buni jucatori. Ca sa ajungeti la aceasta performanta trebuie s afiti foarte atenti si agili si sa va straduiti sa gasiti repede numerele ascunse. Pe masura ce avansati in nivele superioare veti intampina noi provocari. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru de indemanare Hello Kitty Numere Ascunse.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Hello Kitty Numere Ascunse acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu hello kitty 3d, jocuri cu hello kitty noi, jocuri cu hello kitty 2013, jocuri cu hello kitty 2014, jocuri cu hello kitty in 2, jocuri cu hello kitty gratis, jocuri cu hello kitty flash, jocuri cu hello kitty gratuite, jocuri cu hello kitty frumoase, jocuri cu hello kitty de fete, jocuri cu pisicuta hello kitty, jocuri cu pisici, jocuri cu numere ascunse, jocuri cu obiecte ascunse, jocuri cauta numerele ascunse, jocuri gaseste numerele ascunse, jocuri hello kitty hidden numbers, jocuri de indemanare, jocuri de indemanare cu hello kitty,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 30171 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Hello Kitty Numere Ascunse, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

andreea a spus 27.03.2014

adi ai mare dreptate

salcie adelina a spus 07.02.2014

e un joc penru cei ce nustiu sa numere

adi a spus 08.01.2014

ce urat ii pentru ca este putin

anica a spus 08.12.2013

bun joc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info