BLAZE SI MASINILE MONSTRU MEMORIE - JOCURI CU BLAZE SI MASINILE MONSTRU

ULTIMELE JOCURI CU BLAZE SI MASINILE MONSTRU

BLAZE SI MASINILE MONSTRU MEMORIE - JOCURI CU BLAZE SI MASINILE MONSTRU

Cele mai populare JOCURI CU BLAZE SI MASINILE MONSTRU

Descrierea jocului Blaze si Masinile Monstru Memorie:
Blaze si Masinile Monstru Memorie este un nou joculet de indemanare aparut pe site-ul nostru in care trebuie sa dati tot ce aveti mai bun pentru a aduna un scor cat mai mare astfel incat sa gasiti cat mai repede perechile de carti cu Blaze si Masinile Monstru, serialul nostru preferat de la Nickelodeon. Veti avea nevoie de mouse pentru a cauta perechile de carti in acest joc din categoria masinilor monstru, adica sa intoarceti doua carti ca sa vedeti daca sunt perechi sau nu. Daca sunt perechi veti primi puncte iar daca nu sunt veti pierde puncte deci fiti atenti. Pe masura ce treceti in nivele superioare ale acestui joculet nu va mai fi atat de usor, deoarece creste numarul de carti si va trebuie sa fiti pregatiti de orice, pentru a face fata provocarilor astfel incat sa terminati jocul. Va trebui sa aveti o memorie buna daca doriti sa adunati suficiente puncte sa intrati in topul celor mai buni jucatori. Daca nu gasiti toate perechile de carti cu Blaze si masinile monstru inainte ca timpul sa se termine va trebui sa incepeti de la inceput.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Blaze si Masinile Monstru Memorie acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu blaze si masinile monstru de memorie, monster memory, jocuri de memorie, jocuri cu carti de memorie, jocuri cu blaze si masinile monstru 2016, jocuri cu blaze si masinile monstru nickelodeon, jocuri nickelodeon, jocuri blaze and the monster machines games, jocuri cu monster truck,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 6377 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Blaze si Masinile Monstru Memorie, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Blaze si Masinile Monstru Memorie!

Made by www.firstpixel.info