CARUSELE CU COPII - JOCURI CU TRENURI

CARUSELE CU COPII - JOCURI CU TRENURI

Cele mai populare JOCURI CU TRENURI

Descrierea jocului Carusele cu Copii:
Noul joc cu caruselele copiilor este unul dintre cele mai frumoase si mai interesante jocuri de acest gen, in care va trebui sa iti pui mintea la contributie si sa incerci sa treci cu bine de toate misiunile pe care le ai ajungand sa casigi din ce in ce mai multe misiuni de acest fel, reusind sa treci cu bine ori de cate ori ajungi sa castigi noi activitati de mare valoare in noul joc de copii. Mare grija si atentie in tot ceea ce inseamna aceste aventuri cu caruselele pe care le ai, deoarece nu va trebui sa exagerezi cu viteza astfel incat sinele pe care acest carusel se deplaseaza sunt de multe ori foarte abrupte si nu vei reusi sa te urci cu caruselul pe ele urmand sa pierzi toate punctele bonus pe care le ai.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa te descurci cat mai bine si sa incerci sa treci cu bine peste toate nivelele de dificultate pe care le ai.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Carusele cu Copii acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu carusele, jocuri cu carusele 999, jocuri cu carusele pe apa, jocuri cu carusele cu copii, jocuri cu carusele 3d, jocuri cu carusele noi, jocuri cu carusele magice, jocuri cu carusele extreme, jocuri cu trenulete de copii, jocuri cu trenuri rapide, jocuri cu trenuri mici, jocuri parcul de distractii, jocuri disney land, jocuri cu copii, jocuri pentru copii, rollercoaster rush,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 69088 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Carusele cu Copii, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

ANDREEA a spus 01.06.2018

e ook

MARIUS LUCIAN a spus 25.11.2015

dami jocuri gta 6

Ally a spus 07.03.2014

Pentru mine jocul asta inseamna ceva

hhhh a spus 16.02.2014

tyjjjgggfr

elena a spus 08.02.2014

e naspa side copii

rares a spus 08.02.2014

tare

george a spus 05.02.2014

fain joc

Victor a spus 25.01.2014

eu ? xD

Mihaela a spus 04.01.2014

ce faci tata te iubesc mult

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info