MASHA SI JUCARIILE - JOCURI CU MASHA SI URSUL

MASHA SI JUCARIILE - JOCURI CU MASHA SI URSUL

Cele mai populare JOCURI CU MASHA SI URSUL

Descrierea jocului Masha si Jucariile:
Masha si Jucariile este un joc in care trebuie sa o ajutati pe Masha sa isi gaseasca jucariile deoarec eursul le-a ascuns de ea in niste papusi si apoi prin casa si prin curte. In fiecare nivel aveti de gasit cinci papusi in care se afla jucariile Mashei. Desi acest joc pare mai simplu la inceput, deoarece veti primi si indicatii care va vor ajuta sa completati nivelul, nu va grabiti sa subestimati dificultatea jocului, deoarece pe masura ce avansati in nivele superioare lucrurile se complica si va trebui sa aveti un spirit de observati bine dezvoltat pentru a gasi toate jucariile. CAnd gasiti o papusa trebuie sa o deschideti ca sa vedeti ce jucarie se ascunde in ea. Atunci jucaria se va pune in cosul cu jucarii al Mashei. Aveti nevoie doar de mouse in acest joc pentru a va indeplini sarcinile pas cu pas, pentru a da click pe papusi cand le gasiti. In primul nivel veti fi in camera Mashei. In al doilea nivel veti cauta jucarii prin curte alaturi de eroina noastra din desene, alaturi de Masha.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Masha si Jucariile acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu obiecte ascunse, jocuri cu jucarii, jocuri cu jucarii ascunse, jocuri cauta obiectele ascunse, wonderful toys party, jocuri cu masha si ursul 2016, jocuri cu masha, jocuri cu ursi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 922 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Masha si Jucariile, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Masha si Jucariile!

Made by www.firstpixel.info