SIRENA ARE GRIJA DE CALUTUL DE MARE - JOCURI CU MICA SIRENA

SIRENA ARE GRIJA DE CALUTUL DE MARE - JOCURI CU MICA SIRENA

Cele mai populare JOCURI CU MICA SIRENA

Descrierea jocului Sirena Are Grija de Calutul de Mare:
Sirena Are Grija de Calutul de Mare este un joc interesant oferit de site-ul nostru in care aveti nevoie de mouse cu ajutorul caruia trebuie sa va indepliniti sarcinile pas cu pas si anume sa aveti grija de un calut de mare. Trebuie sa folositi mouse-ul in acest joculet pentru a avea grija de calut in primul nivel si pentru a-l imbraca in al doilea. Chiar daca nu stiti ce trebuie sa faceti, nu trebuie sa va panicati deoarece fie la inceput, fie pe parcursul jocului vi se va spune tot ce trebuie sa faceti. O sageata va fi langa voi pe parcursul jocului si va va arata tot ce trebuie sa faceti pas cu pas. In acest joculet alaturi de printesa Ariel veti avea grija de calutul de mare, deoarece ea nu se descurca singura si trebuie sa o ajutati. Fiti atenti si cred ca veti face o treaba buna. Veti spala calutul de mare, ii veti da de mancare si va veti juca cu el. In al doilea nivel trebuie sa il imbracati ca sa arate cat mai dragut. Ariel va va fi recunoscatoare ca i ajutati.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Sirena Are Grija de Calutul de Mare acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu caluti de mare, jocuri cu cai de mare, jocuri de ingrijit cai de mare, mermaid sea horse caring, jocuri cu mica sirena noi, jocuri cu mica sirena 2016, jocuri cu ariel, jocuri mica sirena disney, jocuri cu mica sirena ariel, jocuri cu printesa ariel,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2232 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Sirena Are Grija de Calutul de Mare, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Dani a spus 09.09.2016

Ce frumos joc

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info