MICKEY SI ROADSTER RACERS POTRIVIRI - JOCURI CU MICKEY SI ROADSTER RACERS

MICKEY SI ROADSTER RACERS POTRIVIRI - JOCURI CU MICKEY SI ROADSTER RACERS

Cele mai populare JOCURI CU MICKEY SI ROADSTER RACERS

Descrierea jocului Mickey si Roadster Racers Potriviri:
Mickey si Roadster Racers Potriviri este unul din cele mai noi jocuri personale aparute pe site-ul nostru in care il aveti in prim plan pe Mickey Mouse si pe una din prietenele sale, DAisy. Acestia sunt in dreapta ecranului si va sustin ca sa adunati cat mai multe puncte. DEsi pare simplu nu va grabiti sa subestimati dificultatea jocului deoarece aveti mult de munca, agilitate si indemanare pentru a aduna suficiente puncte ca sa va duca in topul celor mai buni jucatori. Daca nu reusiti din prima incercare sa adunati suficiente puncte ca sa intrati in topul jucatorilor, nu trebuie sa renuntati, ci sa incercati de mai multe ori. Mickey are incredere in voi ca veti reusi sa va faceti remarcati. Trebuie sa potriviti dimantele, adica sa aduceti in linie verticala sau orizontala cel putin trei de acelasi fel. In partea de sus aveti punctele adunate si cronometrul. Trebuie sa adunati inainte ca timpul sa se termine un scor cat mai mare in acest joc de indemanare cu Mickey si roadster racers. Numai prin incercari repetate, prin perseverenta veti ajunge pe podium alaturi de cei mai buni in acest joc bejeweled.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mickey si Roadster Racers Potriviri acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri bejeweled, jocuri cu potriviri, jocuri de potrivit diamanta, mickey and the roadster racers bejeweled, jocuri cu mickey si roadster racers 2017, jocuri cu mickey si roadster racers disney junior, jocuri disney junior, jocuri mickey and the roadster racers,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 5685 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mickey si Roadster Racers Potriviri, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mickey si Roadster Racers Potriviri!

Made by www.firstpixel.info