MASHA SI URSUL LA PESCUIT NUMERE ASCUNSE - JOCURI CU MASHA SI URSUL

MASHA SI URSUL LA PESCUIT NUMERE ASCUNSE - JOCURI CU MASHA SI URSUL

Cele mai populare JOCURI CU MASHA SI URSUL

Descrierea jocului Masha si Ursul la Pescuit Numere Ascunse:
Masha si Ursul la Pescuit Numere Ascunse este un joc captivant in care trebuie sa depistati numerele ascunse din imagine. DEsi pare o treaba simpla nu va grabiti sa judecati deoarece aveti mult de munca, dar sunt sigur ca daca sunteti atenti si agili veti reusi sa va indepliniti obiectivul cu succes in fiecare nivel iar Masha si Ursul vor fi mandri de voi. Trebuie sa va straduiti in acest joc pentru a aduna un numar cat mai mare de puncte, deoarece numai asa puteti intra in topul jucatorilor, ca sa aratati tuturor de ce sunteti in stare. Aveti nevoie doar de mouse in acest joc sa dati click pe cifre si numere cand le vedeti in imagine. Pentru a reusi intrarea in topul jucatorilor in acest joculet cu Masha si ursul trebuie sa munciti din greu, sa fiti perseverenti, deoarece din prima este foarte dificil. In partea de jos veti primi lista cu cifrele si numerele care sunt ascunse foarte bine in imagine. va trebui sa fiti perseverenti in caz ca nu reusiti sa gasiti din prima repede toate numerele ascunse.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Masha si Ursul la Pescuit Numere Ascunse acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu masha si ursul numere ascunse, jocuri cu numere ascunse, jocuri cauta numerele ascunse, jocuri cu numere, jocuri cu cifre, masha and the bear gone fishing hidden numbers, jocuri cu masha si ursul 2016, jocuri cu masha, jocuri cu ursi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2632 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Masha si Ursul la Pescuit Numere Ascunse, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Masha si Ursul la Pescuit Numere Ascunse!

Made by www.firstpixel.info