HARRY AND BUNNIE 5 DIFFERENCES - JOCURI CU HARRY SI BUNNIE

ULTIMELE JOCURI CU HARRY SI BUNNIE

HARRY AND BUNNIE 5 DIFFERENCES - JOCURI CU HARRY SI BUNNIE

Cele mai populare JOCURI CU HARRY SI BUNNIE

Descrierea jocului Harry and Bunnie 5 Differences:
Harry and Bunnie 5 Differences este unul din cele mai noi jocuri aparute pe site-ul nostru in categoria eroilor nostri de la Disney Channel, in care veti avea nevoie de indemanare si un spirit de observatie bine dezvoltat. Trebuie sa gasiti cinci diferente intre doua imagini cu eroii nostri Harry si Bunnie. In partea de jos aveti imaginea originala iar in partea de sus cea care are cinci diferente fata de cea de jos. Desi la inceput jocul este mai usor, nu trebuie sa va grabiti sa judecati dificultatea acestuia, deoarece pe masura ce treceti in nivele superioare lucrurile se complica si va trebui sa munciti din ce in ce mai mult pentru a va indeplini obiectivul cu succes. Dati tot ce aveti mai bun pentru a va indeplini obiectivul cu succes astfel incat sa gasiti toate diferentele dintre imagini. In prima imagine il vetei pe Harry care e in camera unei batranici iar Bunnie incearca din nou sa ii faca zile negre, sa ii strice numarul de magie. SUnt sigur ca veti aprecia aceste imagini amuzante cu Harry si Bunnie, eroii nostri de la Disney Channel. Acordati-ne un like daca va place noul nostru joculet personal de indemanare.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Harry and Bunnie 5 Differences acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: harry and bunnie 5 differences, jocuri cu diferente, jocuri cauta diferentele, jocuri gaseste diferentele, jocuri cu 5 diferente, jocuri cu harry si bunnie disney channel, jocuri disney channel, jocuri cu iepuri, jocuri cu iepurasi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1662 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Harry and Bunnie 5 Differences, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Harry and Bunnie 5 Differences!

Made by www.firstpixel.info