VAMPIRINA POTRIVIRI - JOCURI CU VAMPIRINA

VAMPIRINA POTRIVIRI - JOCURI CU VAMPIRINA

Cele mai populare JOCURI CU VAMPIRINA

Descrierea jocului Vampirina Potriviri:
Vampirina Potriviri este unul din cele mai noi joculete oferite de site-ul nostru pentru toti fanii viitorului serial de desene animate de la Disney Junior, Vampirina. In acest joc o aveti pe Vampirina langa voi deoarece ea va sustine sa adunati un scor cat mai mare. Trebuie sa potriviti diamantele cu scopul de a aduna cat mai multe puncte inainte ca timpul sa se termine, deoarece numai asa ati putea ajunge printre cei mai buni jucatori din lume. Daca nu reusiti din prima incercare sa adunati suficiente puncte ca sa intrati in topul jucatorilor in acest joculet personal din categoria vampirilor, nu trebuie sa renuntati, ci sa incercati de mai multe ori, deoarece numai cu antrenament veti deveni din ce in ce mai buni. Numai prin incercari repetate, prin perseverenta veti ajunge pe podium alaturi de cei mai buni din lume. Va trebui sa folositi mouse-ul pentru a schimba locul a doua diamante intre ele ca sa formati o linie de cel putin trei diamante de acelasi fel. Sus aveti cronometrul si punctele adunate. In acest joc trebuie sa adunati cat de multe puncte puteti cu Vampirina inainte sa se termine cele trei minute.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Vampirina Potriviri acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri bejeweled, jocuri cu potriviri, vampirina bejeweled, jocuri cu vampirina 2017, jocuri cu vampirina disney junior, jocuri disney junior, jocuri cu vampirina ballerina,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 4402 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Vampirina Potriviri, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Vampirina Potriviri!

Made by www.firstpixel.info