ZACK SI XANDER PUZZLE - JOCURI CU ZACK SI XANDER

ULTIMELE JOCURI CU ZACK SI XANDER

ZACK SI XANDER PUZZLE - JOCURI CU ZACK SI XANDER

Cele mai populare JOCURI CU ZACK SI XANDER

Descrierea jocului Zack si Xander Puzzle:
Zack si Xander Puzzle este unul din cele mai noi jocuri aparute in categoria puzzleurilor, doar aici pe cel mai bun site de jocuri din tara si anume jocuri-friv.ro. In acest joc va trebui sa folositi mouse-ul sa rezolvati trei puzzleuri cu noi eroi de la Disney Channel. Va trebui sa folositi mouse-ul pentru a lua piesele si a le pune la locul lor. Fiti mereu atenti la locul in care trebuie sa puneti piesele, sa incercati sa faceti asta cat mai repede, sa ajungeti in topul celor mai buni jucatori. Cu cat mai repede cu atat mai bine deoarece numai asa puteti demonstra de ce sunteti in stare. Nu uitati sa ne acordati un like daca v-ati simtit bine jucandu-va jocul nostru cu Zack si Xander sau chiar un g plus daca vreti sa ne ajutati sa il promovam pentru toti fanii. Va trebui sa fiti atenti la timp daca vreti un scor bun si sunt sigur ca veti aprecia jocul nostru de indemanare. Veti primi si imaginea in umbra a puzzleului deci sunt sigur ca veti reusi sa puneti piesele la locul lor daca aveti un spirit de observatie bine dezvoltat. Incercati de mai multe ori daca credeti ca puteti sa faceti puzzleurile cu Zack and Xander cat mai repede.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Zack si Xander Puzzle acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri puzzle mania, jocuri puzzle cu zack si xander, zack and xander can puzzle mania, jocuri cu zack si xander 2016, jocuri cu zack si xander disney channel, jocuri disney channel, jocuri zack and xander can,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1426 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Zack si Xander Puzzle, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

alexandra a spus 27.12.2017

cf

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info