STRUMFII 2 PUZZLE - JOCURI CU STRUMFI

STRUMFII 2 PUZZLE - JOCURI CU STRUMFI

Cele mai populare JOCURI CU STRUMFI

Descrierea jocului Strumfii 2 Puzzle:
Strumfii 2 Puzzle este un joc nou din categoria jocurilor cu strumfii numai aici pe jocuri-friv.ro care necesita multa indemanare si spirit de observatie. In acest joc va trebui sa rezolvati cta puteti de repede un puzzle cu piticii nostrii preferati, strumfi. Puzzle-ul va contine o imagine din cel mai nou film Strumfii 2. Jocul are mai multe variante. Varianta mai usoara contine piese mari si putine de aceea daca sunteti incepatori va sugerez sa incepeti cu aceea. Variantele mai grele, cresc ca nivel de dificultate si vor avea piese mai mici si mai multe, de aceea va sugerez sa le incercati numai dupa ce ati jucta si prima varianta. In toate variantele jocului veti avea aceeasi imagine cu strumfi dar va fi diferit numarul pieselor si dimensiunea acestora. Dati tot ce aveti mai bun pentru a termina cat mai repede puzzle-ul deoarece timpul este foarte imporatnt la scorul final, iar dac aaveti un scor mare puteti intra in topul celor mai buni jucatori. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru de indemanare Strumfii 2 Puzzle.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Strumfii 2 Puzzle acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu strumfii, jocuri cu strumfi noi, jocuri cu strumfi gratis, jocuri cu pitici, jocuri cu pitici si zane, jocuri cu pitici in 2, jocuri cu pitici voinici, jocuri cu pitici pentru copii, jocuri cu pitici de gradinarit, jocuri cu puzzle, jocuri de facut puzzle, jocuri de indemanare, jocuri de indemanare cu strumfi, jocuri puzzle cu strumi, jocuri the smurfs 2, jocuri the smurfs 2 puzzle,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 31295 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Strumfii 2 Puzzle, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Strumfii 2 Puzzle!

Made by www.firstpixel.info