jocuri-friv.ro

STRUMFII 2 PUZZLE - JOCURI CU STRUMFI

Publicitate

Masina Extraterestrilor 3DPou AdventuresLiv si Maddie DiferenteMaestrul Strop de Memorie Baga Portocala in CosNimereste Sagetile

Publicitate

STRUMFII 2 PUZZLE - JOCURI CU STRUMFI

JOC ALEATOR

Descrierea jocului Strumfii 2 Puzzle:
Strumfii 2 Puzzle este un joc nou din categoria jocurilor cu strumfii numai aici pe jocuri-friv.ro care necesita multa indemanare si spirit de observatie. In acest joc va trebui sa rezolvati cta puteti de repede un puzzle cu piticii nostrii preferati, strumfi. Puzzle-ul va contine o imagine din cel mai nou film Strumfii 2. Jocul are mai multe variante. Varianta mai usoara contine piese mari si putine de aceea daca sunteti incepatori va sugerez sa incepeti cu aceea. Variantele mai grele, cresc ca nivel de dificultate si vor avea piese mai mici si mai multe, de aceea va sugerez sa le incercati numai dupa ce ati jucta si prima varianta. In toate variantele jocului veti avea aceeasi imagine cu strumfi dar va fi diferit numarul pieselor si dimensiunea acestora. Dati tot ce aveti mai bun pentru a termina cat mai repede puzzle-ul deoarece timpul este foarte imporatnt la scorul final, iar dac aaveti un scor mare puteti intra in topul celor mai buni jucatori. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru de indemanare Strumfii 2 Puzzle.

Instructiuni: Folositi mouse-ul

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Spune-ti si tu parerea ta!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Strumfii 2 Puzzle, folosindu-te de un limbaj decent, fara injuraturi! Parerea ta conteaza pentru noi, asa ca spune-ne daca ti-a placut sau nu jocul,sau daca intampini probleme in gasirea sau jucarea lui.

Publicitate

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Made by www.firstpixel.info