ELENA DIN AVALOR SI MIGS - JOCURI CU ELENA DIN AVALOR

ELENA DIN AVALOR SI MIGS - JOCURI CU ELENA DIN AVALOR

Cele mai populare JOCURI CU ELENA DIN AVALOR

Descrierea jocului Elena din Avalor si Migs:
Elena din Avalor si Migs este un joc frumos aparut pe site-ul nostru in care veti avea nevoie de mouse pentru a avea grija de animalul printesei Elena. Va trebui sa aveti grija de Migs deoarece cei doi au fost prinsi de ploaie si acum animalul este murdar. VEti primi in stanga ustensilele necesare pentru a avea grija de animalul de companie al printesei. Nu e simplu deoarece aveti mult de munca pentru a va indeplini obiectivul cu succes. In acest joculet personal oferit de site-ul nostru pentru copii nu trebuie sa va panicati daca nu stiti ce aveti de facut, deoarece veti primi la inceput toate informatiile necesare pentru a va indepliniti obiectivul. In plus si o sageata va fi alaturi de voi in permanenta si va va arata ce ustensile sa folositi si cum sa le folositi pas cu pas. In stanga sunt lucrurile necesare: burete, dus, penseta si asa mai departe. Elena din Avalor e alaturi de Migs, calare pe el deoarece spera sa terminati cat mai repede spalatul. Va trebui sa curatati noroiul si apoi sa il spalati cu apa si sapun pe Migs. Fiti atenti si sunt sigur ca veti reusi sa terminati acest joculet din categoria printesei Elena din Avalor cu succes.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Elena din Avalor si Migs acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu printesa elena din avalor, jocuri cu migs, elena of avalor and migs, jocuri cu elena din avalor noi, jocuri cu elena din avalor 2016, jocuri cu printesa elena,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 8995 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Elena din Avalor si Migs, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Elena din Avalor si Migs!

Made by www.firstpixel.info