CAINELE ROCK PUZZLE - JOCURI CU CAINELE ROCK

CAINELE ROCK PUZZLE - JOCURI CU CAINELE ROCK

Cele mai populare JOCURI CU CAINELE ROCK

Descrierea jocului Cainele Rock Puzzle:
Cainele Rock Puzzle este un joc captivant aparut pe site-ul nostru in care veti avea nevoie de mouse pentru a va indeplini sarcinile pas cu pas si anume pentru a pune pe rand piesele la locul lor ca sa formati imaginea finala cu eroul nostru din filmul de animatie Cainele Rock. Trebuie sa fiti atenti la timp daca vreti un scor mare. Incercati sa faceti cat mai repede aceste puzzleuri cu cainele rock si sunt sigur ca veti avea sansa sa intrati pe podium alaturi de cei mai buni jucatori din lume. In primul nivel nu veti avea probleme de asta sunt sigur deoarece aveti numai patru piese la puzzle dar pe masura ce avansati in nivele superioare ati putea avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. Puteti sa ne aratati ca va place acest joc aparut pe jocuri-friv, acordandu-ne un like sau chiar un g plus ca sa il promovam sa afle de el si alti copii. De asemenea puteti sa ne lasati si un comentariu pentru a va spune parerea despre cainele rock, noul film de animatie in care cainele Bodi incearca sa devina vedeta rock chiar daca ar trebui sa urmeze traditia si sa fie pazitorul orasului.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Cainele Rock Puzzle acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: rock dog puzzle mania, jocuri puzzle cu caini, jocuri puzzle cu rock dog, jocuri puzzle mania, jocuri puzzle cu cainele rock, jocuri cu cainele rock 2016, jocuri cu rock dog, jocuri cu caini,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 772 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Cainele Rock Puzzle, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Cainele Rock Puzzle!

Made by www.firstpixel.info