CAINELE ROCK POTRIVIRI - JOCURI CU CAINELE ROCK

CAINELE ROCK POTRIVIRI - JOCURI CU CAINELE ROCK

Cele mai populare JOCURI CU CAINELE ROCK

Descrierea jocului Cainele Rock Potriviri:
Cainele Rock Potriviri este un joc palpitant oferit de site-ul nostru pentru toti fanii filmului de animatie Rock dog in care veti avea nevoie de indemanare, atentie si agilitate. Va trebui sa dati dovada de aceste aptitudini in jocul acesta oferit de jocuri-friv.ro, cel mai bun site de jocuri din tara, deoarece numai asa veti reusi sa faceti fata provocarilor care va asteapta. Scopul in acest joculet este sa faceti cat mai repede multe puncte, sa adunati un scor cat mai mare inainte ca timpul sa se scurga. Sus aveti scorul si acolo e si cronometrul. In acest joc veti muta diamantele cu mouse-ul cu scopul de a forma linii de cel putin trei diamante la fel. Incercati de mai multe ori si sunt sigur ca in cele din urma veti reusi sa ajungeti pe podium alaturi de cei mai buni. Cainele Rock e alaturi de voi si va va sustinte sa adunati cat mai multe puncte. In partea dreapta e cainele rock Bodi din filmul de animatie. In acest joc e important sa aveti un spirit de observatie bine dezvoltat pentru a va indeplini obiectivul cu succes.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Cainele Rock Potriviri acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: rock dog bejeweled, jocuri cu potriviri, jocuri bejeweled, jocuri de potrivit diamante, jocuri cu cainele rock 2016, jocuri cu rock dog, jocuri cu caini,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 805 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Cainele Rock Potriviri, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Cainele Rock Potriviri!

Made by www.firstpixel.info