SUPER CAMIONUL DE POMPIERI - JOCURI CU CAMIOANE

SUPER CAMIONUL DE POMPIERI - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Super Camionul de Pompieri:
Super Camionul de Pompieri este un joc frumos pentru toti copiii pasionati de camioane, unde veti avea sansa sa conduceti un camion cu 18 roti, un camion de pompieri care trebuie sa transporte containerele cu apa la locul incendiului. Va trebui sa conduceti camionul cu bine pana la destinatie in fiecare nivel daca vreti sa va indepliniti obiectivul cu succes. In acest joc veti avea de dus un anumit numar de containere in fiecare nivel, spre exemplu in primul nivel aveti de transportat trei containere dar aveti incarcate in camion cinci. Daca pierdeti unul sau doua nu e problema dar daca pierdeti mai multe si nu ajungeti cu numarul necesar de containere la destinatie veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Trebuie sa aduceti minimul de containere la destinatie ca sa treceti mai departe unde noi provocari va asteapta. In acest joculet din categoria camioanelor veti avea parte de multe provocari deci trebuie sa fiti bine pregatiti si sa conduceti cu atentie ca sa terminati jocul cu succes.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Super Camionul de Pompieri acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: 18 wheeler fire truck, jocuri cu camioane de pompieri, jocuri cu camioane cu 18 roti, jocuri cu camioane noi, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane 3d, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu camioane 2016,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 13791 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Super Camionul de Pompieri, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Super Camionul de Pompieri!

Made by www.firstpixel.info