CAMIOANE - ROTI ASCUNS - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Camioane - Roti Ascuns:
Camioane - Roti Ascuns este unul dintre cele mai noi jocuri de indemanare aparute in aceasta categorie care va va testa agilitatea si spiritul de observatie. Acesta este un joc mai diferit cu obiecte ascunse potrivit acestei categorii, deoarece veti avea de cautat rotile ascunse din imaginile cu niste camioane. Desi pare o treaba usoara nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de greu iar pe masura ce avansati va fi tot mai dificil sa gasiti rotile. Acestea sunt foarte bine ascunse si au doar putin schimbata culoarea fata de lucrurile din jur. Daca le gasiti pe toate la timp veti putea trece la nivelul urmator unde te asteapta noi provocari interesante si noi imagini cu camioane. Daca va descurcati bine si aveti multe puncte ati putea ajunge in topul celor mai buni jucatori. Punctele voastre depind si de timpul in care gasesti rotile deci incearca sa scoti un timp cat mai bun pentru a ajunge in topul jucatorilor.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Camioane - Roti Ascuns acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane man, jocuri cu camioane de transport, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane gratis, jocuri cu tiruri, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu tiruri cu marfa, jocuri cu tiruri 2013, jocuri cu camioane 2013, jocuri cu tiruri noi, jocuri de indemanare, jocuri de indemanare cu camioane, jocuricu roti ascunse, jocuri cu obiecte ascunse, jocuri gaseste rotile ascunse, jocuri cauta rotile ascunse, jocuri hidden truck wheels,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 50127 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Camioane - Roti Ascuns, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Alex €@ bo$$ a spus 05.03.2014

Ce tare e

cretu yoan a spus 26.01.2014

am completat toate imaginile

vlad a spus 11.11.2013

fain

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info