CAMIOANE PUZZLE - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Camioane Puzzle:
Camioane Puzzle este un joc interesant cu camioane care iti va testa indemanarea si spiritul de observatie. In acest joc veti avea de facut un puzzle cu un camion mare de marfa. Jocul are 4 variante, care difera ca dificultate. va sugerez sa incepeti cu prima varianta deoarece are piese mari si putine si este buna pentru incepatori. DUpa aceea puteti lua treptat si celelalte variante in care vor fi piese tot mai multe si mai mici. In funtie de cat de repede termini de facut puzzle-ul veti primi un anumit punctaj. Daca te descurci bine si ai un scor mare ai putea intra in topul jucatorilor. Acordati-ne un like daca v-a palcu jocul nostru de indemanare de facut puzzle cu camioane. Dati tot ce aveti mai bun pentru a termina de facut puzzle-ul cu camioane cat mai repede si pentru a intra in topul jucatorilor.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Camioane Puzzle acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane man, jocuri cu camioane de transport, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane gratis, jocuri cu tiruri, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu tiruri cu marfa, jocuri cu tiruri 2013, jocuri cu camioane 2013, jocuri cu tiruri noi, jocuri cu puzzle, jocuri pazal, jocuri de facut puzzle, jocuri cargo truck jigsaw, jocuri de indemanare cu camioane,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 16815 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Camioane Puzzle, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

un baiat a spus 06.03.2014

e tare jocul asta

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info