PUZZLE CU CAMIOANE MARI - JOCURI CU CAMIOANE

PUZZLE CU CAMIOANE MARI - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Puzzle cu Camioane Mari:
Puzzle cu Camioane Mari este unul dintre cele mai noi jocuri de facut puzzle in care vei avea nevoie de mult spirit de observatie si indemanare. In acest joc vei avea de rezolvat un puzzle cu un camion foarte mare si lung de marfa. Desi pare o treaba usoara nu te grabi sa judeci deoarece jocul e destul de dificil iar pe masura ce avansezi in nivele superioare te asteapta provocari care iti vor da batai de cap. Jocul are mai multe variante care difera ca dificultate si numar de piese. Daca esti incepator iti sugerez sa incepi cu nivelul mai usor in care ai piese putine si mari. Dupa c eil rezolvi poti trece treptat si la urmatoarele variante Varianta mai grea are un numar mult mai mare de piese mici. Dati tot ce aveti mai bun pentru a termina cat mai repede puzzle-ul cu camionul foarte lung de marfa.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Puzzle cu Camioane Mari acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane man, jocuri cu camioane de transport, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane gratis, jocuri cu tiruri, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu tiruri cu marfa, jocuri cu tiruri 2013, jocuri cu camioane 2013, jocuri cu tiruri noi, jocuri cu puzzle, jocuri de indemanare cu camioane, jocuri de indemanare, jocuri de facut puzzle, jocuri cu pazal, jocuri road train truck,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 23050 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Puzzle cu Camioane Mari, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Paul a spus 28.01.2014

:P

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info