CAMIOANE CAUTA DIFERENTELE - JOCURI CU CAMIOANE

CAMIOANE CAUTA DIFERENTELE - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Camioane Cauta Diferentele:
Camioane Cauta Diferentele este un joc de perspicacitate in care trebuie sa fi foarte atent si sa gasesti toate diferentele din imaginile cu niste camioane de curse. Iti vor aparea doua imagini aproape identice, dar care vor avea mici diferente, cate 10 in fiecare nivel. Jocul este cronometrat, deci incearca sascoti un timp cat mai bun. Ai 3 vieti, daca dai la intmaplare click pe imagine vei pierde o viata. Daca iti pierzi toate cele 3 vieti vei pierde si va trebui sa incepi de la inceput. Daca reusesti sa gasesti toate diferentele din imagine poti trece la nivelul urmator unde te asteapta noi provocari. Scorul il vei putea inregistra iar daca ai un punctaj mare poti intra in topul celor mai buni jucatori. DAti tot ce aveti mai bun pentru a intra in topul jucatorilor.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Camioane Cauta Diferentele acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane man, jocuri cu camioane de transport, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane gratis, jocuri cu tiruri, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu tiruri cu marfa, jocuri cu tiruri 2013, jocuri cu camioane 2013, jocuri cu tiruri noi, jocuri cu diferente, jocuri cauta diferentele, jocuri gaseste diferentele, jocuri de indemanare cu camioane, jocuri de indemanare, jocuri racing truck difference,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 31235 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Camioane Cauta Diferentele, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

daiana a spus 08.02.2014

foarte tare

andrei a spus 28.01.2014

este un joc foarte prost

alexandra a spus 08.01.2014

e un joc naspa de ce se inventeaza jocuti ca astea?//

nicu a spus 02.01.2014

uuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaattttttttttttt

darius a spus 25.12.2013

da sa zicem

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info