CAMIOANE DIFERENTE - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Camioane Diferente:
Camioane Diferente este un joc special pentru pasionatii de camioane dar si pentru cei ai jocurilor de indemanare si perspicacitate. In acest joc veti avea de gasit diferentele dintre doua imagini aproape identice cu niste camioane. VEti avea nevoie de multa agilitate si mai ales spirit de observatie pentru a gasi diferentele deoarece sunt foarte mici si greu de vazut. Dati tot ce aveti mai bun pentru a termina jocul cat mai repede deoarece veti primi un punctaj mai mare si ati putea avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori ai acestui joc. Jocul este contracronometru si daca nu gasiti la timp toate diferentele din imagini veti pierde si va trebui sa reincepeti jocul.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Camioane Diferente acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane man, jocuri cu camioane de transport, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane gratis, jocuri cu tiruri, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu tiruri cu marfa, jocuri cu tiruri 2013, jocuri cu camioane 2013, jocuri cu tiruri noi, jocuri cauta diferentele, jocuri gaseste diferentele, jocuri cu diferente, jocuri truck difference,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 20901 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Camioane Diferente, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

hincu.ionut@.com a spus 22.02.2014

tare jocul

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info