LUPTA CAPITANULUI ATOMIC - JOCURI CU MARIONETA ATOMICA

ULTIMELE JOCURI CU MARIONETA ATOMICA

LUPTA CAPITANULUI ATOMIC - JOCURI CU MARIONETA ATOMICA

Cele mai populare JOCURI CU MARIONETA ATOMICA

Descrierea jocului Lupta Capitanului Atomic:
Lupta Capitanului Atomic este un super joc de aventura aparut pe site-ul nostru in care trebuie sa dati tot ce aveti mai bun pentru a va invinge adversarii din fiecare nivel. Veti avea nevoie de sageti pentru a va deplasa cu capitanul si veti avea nevoie de tastele z si x pentru a ataca inamicii. Desi la inceput jocul este mai usor, nu trebuie sa va grabiti sa judecati dificultatea acestuia, deoarece pe masura ce treceti in nivele superioare lucrurile se complica si va trebui sa munciti din ce in ce mai mult pentru a va indeplini obiectivul cu succes. Daca pierdeti o lupta veti fi nevoiti sa incepeti tot jocul de la inceput dar daca castigati veti avansa la alta lupta alturi de eroul nostru de la Disney Xd. Va trebui sa incercati sa va lasati adversarul fara viata. Viata e in partea de sus, in dreapta a adversarului iar in stanga a voastra. dAca vi se termina viata veti pierde viata si va trebui sa incepeti acest jocule de la inceput. Fiti atenti si sunt sigur ca va veti descurca de minune in acest super joc cu capitanul atomic.

Instructiuni: folositi sagetile pentru deplasare si z,x pentru atac
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Lupta Capitanului Atomic acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu batai, captain atomic fight, jocuri cu marioneta atomica 2016, jocuri cu marioneta atomica disney xd, jocuri atomic puppet, jocuri disney xd, jocuri teletoon, jocuri cu marionete, jocuri cu capitanul atomic,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1259 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Lupta Capitanului Atomic, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Lupta Capitanului Atomic!

Made by www.firstpixel.info