MARIONETA ATOMICA DE MEMORIE - JOCURI CU MARIONETA ATOMICA

ULTIMELE JOCURI CU MARIONETA ATOMICA

MARIONETA ATOMICA DE MEMORIE - JOCURI CU MARIONETA ATOMICA

Cele mai populare JOCURI CU MARIONETA ATOMICA

Descrierea jocului Marioneta Atomica de Memorie:
Marioneta Atomica de Memorie este un super joculet aparut pe site-ul nostru, un joc in care va trebui sa aveti o memorie foarte buna daca vreti sa terminati repede, sa gasiti perechile de carti inainte ca timpul sa se termine. Veti avea nevoie de mouse sa intoarceti cate doua carti sa vedeti daca sunt perechi sau nu. Daca sunt la fel cele doua carti e foarte bine deoarece veti primi puncte si cartile vor fi eliminate de pe masa de joc. daca cartile nu sunt la fel veti pierde din punctele adunate. Pe masura ce avansati in nivele superioare lucrurile se complica, veti da de obstacole care iti vor da mari batai de cap si va trebuie sa munciti mai mult pentru a va indeplini sarcinile cu succes. Acest joculet va ofera sansa sa vedeti multe imagini in exclusivitate cu personajele din noul serial de la Disney care va aparea in curand pe ecranele tuturor copiilor. Va trebui sa fiti atenti si sunt sigur ca puteti sa gasiti perechile de carti repede ca sa aveti sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori in acest joculet de memorie din categoria jocurilor cu marioneta atomica.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Marioneta Atomica de Memorie acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de memorie, jocuri cu carti de memorie, jocuri cu marioneta atomica 2016, jocuri cu marioneta atomica disney xd, jocuri atomic puppet, jocuri disney xd, jocuri teletoon, jocuri cu marionete, jocuri cu capitanul atomic,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 557 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Marioneta Atomica de Memorie, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Marioneta Atomica de Memorie!

Made by www.firstpixel.info