CURSE PE ZAPADA - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Curse pe Zapada:
Acesta este un joc palpitant cu soferi in care va trebui sa conduci un camion pana la anumite destinatii pe un drum foarte greu de parcurs, deoarece este acoperit de gheata. Pe langa gheata drumul este plin de alte masini dar si de obsatcole. Aveti mare grija sa nu intrati in ele deoarece va veti avaria camionul iar daca ramane fara viata veti pierde si va trebui sa incepeti de la inceput. Aveti grija sa nu intrati in pereti deoarece vti pierde din prima si va trebui sa reincepeti jocul. Pe drum veti intalnii niste bonusuri verzi pe care va sugerez sa le adunati deoarece va vor da mai multi bani cu care veti putea sa va imbunatatiti camionul pentru a putea fi condus mult mai usor pe drumul inghetat. AVeti grija sa nu vi se termine combustibilul si icnercati sa adunati combustibil de pe drum pentru a aajunge la timp la linia de sosire. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru cu camionae Curse pe Zapada.

Instructiuni: Folositi sagetil
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Curse pe Zapada acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane man, jocuri cu camioane de transport, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane gratis, jocuri cu tiruri, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu tiruri cu marfa, jocuri cu tiruri 2013, jocuri cu camioane 2013, jocuri cu tiruri noi, jocuri de iarna, jocuri curse cu camioane, jocuri curse pe zapada, jocuri ice road trucker,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 19300 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Curse pe Zapada, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Curse pe Zapada!

Made by www.firstpixel.info