CAMIONUL DE COCA-COLA - JOCURI CU CAMIOANE

CAMIONUL DE COCA-COLA - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Camionul de Coca-Cola:
Camionul de Coca-Cola este un joc palpitant de indemanare in care veti avea de condus un camion care transporta coca cola. In acest joc veti avea nevoie de multa indemanare dar mai ales agilitate pentru ca trebuie sa va feriti de obsatcole si sa virati foarte repede. JOcul este foarte dificil iar daca nu sunteti atenti veti pierde foarte repede. Veti avea 3 vieti, iar de fiecare data cand va loviti de vreun obstacol sau de alta masina din trafic veti pierde una din ele. Daca vi se termina toate cele 3 viati, jocul este gata si va trebui sa incepeti de la inceput. In functie de cat de multe obsatcole ati ocolit veti primi un anumit punctaj iar dac ava inregistrati si aveti un punctaj mare ati putea ajunge in topul celor mai buni jucatori.

Instructiuni: Folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Camionul de Coca-Cola acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane man, jocuri cu camioane de transport, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane gratis, jocuri cu tiruri, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu tiruri cu marfa, jocuri cu tiruri 2013, jocuri cu camioane 2013, jocuri cu tiruri noi, jocuri cu camione cu sucuri, jocuri camionul coca cola, jocuri cu coca cola, jocuri transporta marfa, jocuri cu soferi pe tir, jocuri coca-cola truck,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 36022 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Camionul de Coca-Cola, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

asjgjiu a spus 04.01.2014

addsvgfgchgbchdg

dani a spus 24.11.2013

merge prea repede dar in rest tareeee

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info