jocuri-friv.ro

CAMIONUL DE COCA-COLA - JOCURI CU CAMIOANE

Publicitate

PouPou AdventuresMaestrul Strop de Memorie Masina Extraterestrilor 3DLiv si Maddie DiferenteBaga Portocala in Cos

Publicitate

CAMIONUL DE COCA-COLA - JOCURI CU CAMIOANE

JOC ALEATOR

Descrierea jocului Camionul de Coca-Cola:
Camionul de Coca-Cola este un joc palpitant de indemanare in care veti avea de condus un camion care transporta coca cola. In acest joc veti avea nevoie de multa indemanare dar mai ales agilitate pentru ca trebuie sa va feriti de obsatcole si sa virati foarte repede. JOcul este foarte dificil iar daca nu sunteti atenti veti pierde foarte repede. Veti avea 3 vieti, iar de fiecare data cand va loviti de vreun obstacol sau de alta masina din trafic veti pierde una din ele. Daca vi se termina toate cele 3 viati, jocul este gata si va trebui sa incepeti de la inceput. In functie de cat de multe obsatcole ati ocolit veti primi un anumit punctaj iar dac ava inregistrati si aveti un punctaj mare ati putea ajunge in topul celor mai buni jucatori.

Instructiuni: Folositi sagetile

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Spune-ti si tu parerea ta!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Camionul de Coca-Cola, folosindu-te de un limbaj decent, fara injuraturi! Parerea ta conteaza pentru noi, asa ca spune-ne daca ti-a placut sau nu jocul,sau daca intampini probleme in gasirea sau jucarea lui.

Publicitate

Citeste si comentariile prietenilor tai!

asjgjiu a spus 04.01.2014

addsvgfgchgbchdg

dani a spus 24.11.2013

merge prea repede dar in rest tareeee

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info