SOFERUL DE TIR - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Soferul de Tir:
Acesta este un joc nou si palpitant din categoria jocurilor cu camioane care necesita multa indemanare si talent de sofer. In acest joc veti avea de parcat in anumite zone marcate ale jocului. In fiecare nivel veti avea langa voi un asistent care va va spune unde trebuie sa parcati. Desi pare o treaba usoara nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil iar pe masura ce avansati veti intmapina obstacole care va vor da batai de cap. Jocul este destul de dificil deoarece aveti de parcat un camion si acesta este mult mai greu de controlat decat o masina normala. AVeti grija la celelalte camioane din parcare si la obstacolele din jur deoarece daca intrati in ele veti pierde si va trebui sa reincepeti jocul. DAca va descurcati bine si parcati tirul la locul indicat veti putea trece la urmatorul nivel un de va asteapta noi provocari interesante.

Instructiuni: Folositi sagetil
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Soferul de Tir acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane man, jocuri cu camioane de transport, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane gratis, jocuri cu tiruri, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu tiruri cu marfa, jocuri cu tiruri 2013, jocuri cu camioane 2013, jocuri cu tiruri noi, jocuri cu soferi, jocuri cu soferi de tir, jocuri cu parcari, jocuri parcheaza tirul, jocuri de parcat camioane,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 26254 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Soferul de Tir, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

nume ascuns a spus 28.02.2014

se încarcă greu

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info