CAMIONUL DE GUNOI PUZZLE - JOCURI CU CAMIOANE

CAMIONUL DE GUNOI PUZZLE - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Camionul de Gunoi Puzzle:
Camionul de Gunoi Puzzle este unul din cele mai noi jocuri din categoria jocurilor cu camioane in care it vor fi testate rabdarea si indemanaea. Scopul jocului este sa termini de rezolvat cat mai repede un puzzle cu un camion foarte mare de gunoi. Desi pare o treaba usoara nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil si trebuie sa aveti multa indemanare. Jocul are 4 variante, care difera ca dificultate. Variantele usoara au pise putine iar variantele grele au mult mai multe piese care sunt si mai mici. Iti sugerez sa incepi cu prima varianta pana te obisnuiesti cu jocul iar apoi poti trece si la urmatoarele variante mai dificile. Cand iti alegi o varianta iti va aparea puzzle-ul rezolvat. Dupa ce te-ai uitat bine la el trebuie sa apesi butonul shuffle pentru ca piesele sa se amestece si apoi de poti apuca de rezolvat puzzle-ul.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Camionul de Gunoi Puzzle acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane man, jocuri cu camioane de transport, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane gratis, jocuri cu tiruri, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu tiruri cu marfa, jocuri cu tiruri 2013, jocuri cu camioane 2013, jocuri cu tiruri noi, jocuri pazal, jocuri cu puzzle, jocuri de facut puzzle, jocuri de indemanare cu camioane, jocuri de indemanare, jocuri cu camioane de gunoi, jocuri 18 wheelers garbage truck,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 24153 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Camionul de Gunoi Puzzle, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

da a spus 10.12.2013

e muist

denisia a spus 09.12.2013

este foarte distractive

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info