TUNINGHEAZA CAMIONUL - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Tuningheaza Camionul:
Tuningheaza Camionul este un joc interesant aparut in aceasta categorie care va va testa indemanarea si creativitatea. Acest joc va va permite sa va dati frau liber imaginatiei pentru crea camionul visurilor dumneavoastra. In acest joc veti avea de modificat un camion american. In centrul ecranului veti avea Camionul iar in jurul lui toate piesele de care aveti nevoie, incepand de la roti si caroserie, pana la lumini si culoare. Folosind mouse-ul va trebui sa selectati piesele pe care le doriti pe Camionu. Ca sa le folositi, va trebui sa le selectati cu mouse-ul si sa le trageti pe Camionu, la locul potrivit. Dati tot ce aveti mai bun pentru a face un camion cat mai frumos si acordati-n eun like daca v-a placut jocul nostru tuningheaza camionul.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Tuningheaza Camionul acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane man, jocuri cu camioane de transport, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane gratis, jocuri cu tiruri, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu tiruri cu marfa, jocuri cu tiruri 2013, jocuri cu camioane 2013, jocuri cu tiruri noi, jocuri de tuningat, jocuri de modificat tiruri, jocuri tuningheaza camioane, jocuri tuning my 18 wheelery,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 32869 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Tuningheaza Camionul, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

sfd a spus 26.12.2013

fsfd

gh a spus 26.12.2013

ssupper tareeeeeeeeeeeee

alexandru a spus 14.12.2013

tareeeeee

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info