CU ATV-UL PRIN ZAPADA - JOCURI CU ATV

CU ATV-UL PRIN ZAPADA - JOCURI CU ATV

Cele mai populare JOCURI CU ATV

Descrierea jocului Cu ATV-ul prin Zapada:
Cu ATV-ul prin Zapada este un joc palpitant in care trebuie sa va straduiti sa ajungeti cu bine la finalul traseului in fiecare nivel. Desi la inceput jocul este mai usor, nu trebuie sa va grabiti sa judecati dificultatea acestuia, deoarece pe masura ce treceti in nivele superioare lucrurile se complica si va trebui sa munciti din ce in ce mai mult pentru a va indeplini obiectivul cu succes. Veti conduce un ATV in acest joc si trebuie sa fiti atenti sa nu va rasturnati. Drumul e off road deci destul de dificil sa conduceti atv ul pe munte, mai ales ca e si zapada dar daca sunteti atenti cred ca veti face o treaba buna. Veti pierde o viata daca va rasturnati. Daca vi se termina vietile trebuie sa incepeti si jocul de la inceput. Dati tot ce aveti mai bun sa demonstrati ca va pricepeti la ATv-uri in acest joc oferit in exclusivitate doar de site-ul nostru. Puteti sa adunati bonusuri de pe drum asta daca vreti un scor mare, daca vreti sa aveti sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori din lume. Fiti atenti la drum si incercati sa nu pierdeti controlul asupra atv-ului pentru a termina jocul cu succes.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Cu ATV-ul prin Zapada acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: snow riding atv, jocuri cu atv de iaarna, jocuri cu atv la munte, jocuri cu atv 4x4, jocuri cu atv noi, jocuri cu atv 2016, jocuri cu atv de teren,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2397 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Cu ATV-ul prin Zapada, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Cu ATV-ul prin Zapada!

Made by www.firstpixel.info