ATV 4X4 DE IARNA - JOCURI CU ATV

ATV 4X4 DE IARNA - JOCURI CU ATV

Cele mai populare JOCURI CU ATV

Descrierea jocului ATV 4X4 de Iarna:
ATV 4X4 de Iarna este unul din cele mai noi jocuri aparute pe site-ul nostru in care trebuie sa dati dovada de perspicacitate pentru a ajunge cu succes la linia de sosire in fiecare nivel. Trebuie sa fiti agili daca vreti un scor mare deoarece veti fi punctat in functie de cat de repede ajungeti la linia de sosire cu atv-ul de iarna. Desi la inceput pare simplu, nu trebuie sa va grabiti sa judecati dificultatea jocului, deoarece jocurile pot fi inselatoare in primele nivele si pe masura ce avansati in nivele superioare lucrurile se complica si va trebui sa fiti din ce in ce mai atenti pentru a va indeplini obiectivul cu succes. In acest joculet cu sagetile trebuie sa conduceti atvul de iarna astfel incat sa va depasiti adversarul. Nu il subestimati deoarece vrea la fel de mult ca voi sa castige si daca va bate veti fi nevoiti sa incepeti jocul de la inceput. Daca castigati veti trece la urmatorul adversar, la alta cursa de iarna cu atvuri. Fiti atenti si sunt sigur ca veti reusi sa adunati un scor mare, poate chiar sa intrati in topul celor mai buni jucatori din lume.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului ATV 4X4 de Iarna acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu atv de iarna, jocuri curse cu atv, jocuri cu intereceri, 4x4 winter atv, jocuri cu atv 4x4, jocuri cu atv noi, jocuri cu atv 2016, jocuri cu atv de teren,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2315 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre ATV 4X4 de Iarna, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul ATV 4X4 de Iarna!

Made by www.firstpixel.info