EROUL BEN 10 - JOCURI CU BEN 10 OMNIVERSE

EROUL BEN 10 - JOCURI CU BEN 10 OMNIVERSE

Cele mai populare JOCURI CU BEN 10 OMNIVERSE

Descrierea jocului Eroul Ben 10:
Eroul Ben 10 este un joc cpativant cu Ben 10 oferit de site-ul nostru in care tot ce trebuie sa faceti este sa il ajutati pe Cannonbolt sa adune toate bonusurile verzi din fiecare nivel. Desi acest joc cu Ben 10 eroul nostru de la Cartoon NEtwork pare mai simplu la inceput, deoarece veti primi si indicatii care va vor ajuta sa completati nivelul, nu va grabiti sa subestimati dificultatea jocului, deoarece pe masura ce avansati in nivele superioare lucrurile se complica si va trebui sa munciti din ce in ce mai mult pentru a va duce sarcinile la bun sfarsit. Trebuie sa folositi sagetile pentru a va deplasa cu eroul si z pentru a-l face sa se rostogoleasca. Fiti atenti la timp deoarece fiecare nivel e contracronometru si daca nu va indepliniti sarcinile inainte ca timpul sa se termine veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. In acest joc va trebui sa munciti din greu daca vreti sa intrati in topul jucatorilor. Ben 10 are nevoie de voi deci munciti din greu sa il ajutati sa duca la bun sfarsit toate misiunile alaturi de extraterestrul sau puternic, Cannonbolt.

Instructiuni: folositi sagetile pentru deplasare si z pentru a va roti
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Eroul Ben 10 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu cannonbolt, ben 10 hero time, jocuri cu extraterestri, jocuri cu ben 10 noi, jocuri cu ben 10 2016, jocuri cu ben 10 mic, jocuri cartoon network,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 18586 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Eroul Ben 10, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Eroul Ben 10!

Made by www.firstpixel.info