BLAZE SI LABIRINTUL - JOCURI CU BLAZE SI MASINILE MONSTRU

ULTIMELE JOCURI CU BLAZE SI MASINILE MONSTRU

BLAZE SI LABIRINTUL - JOCURI CU BLAZE SI MASINILE MONSTRU

Cele mai populare JOCURI CU BLAZE SI MASINILE MONSTRU

Descrierea jocului Blaze si Labirintul:
Blaze si Labirintul este un joc cpativant aparut pe site-ul nostru in care veti conduce o super masina monstru prin diferite labirinturi unde scopul e sa gasiti piesele de la motor. trebuie sa folositi ori sagetile ori mouse-ul pentru a va deplasa cu masina monstru prin labirint. La inceput e un labirint simplu si din doua curbe veti ajunge la destinatie dar pe masura ce avansati in nivele superioare lucrurile se complica, labirinturile vor fi din ce in ce mai incurcate. Fiti atenti la obstacle ca sa reusiti sa terminati jocul cu succes. Blaze are nevoie de ajutorul vostru deoarece nu sta prea bine la capitolul orientare. Categoria jocurilor cu Blaze si masinile monstru este actualizata destul de des deoarece am observat ca va plac aceste jocuri cu eroii nostri de la Nick Jr. In acest joc cu cat ajungeti mai repede la destinatie cu atat veti primi mai multe puncte. De asemenea puteti sa ne lasati si un comentariu pentru a va spune parerea despre labirinturi. Acordati-ne un like daca v-ati distrat alaturi de Blaze prin labirint.

Instructiuni: folositi sagetile sau mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Blaze si Labirintul acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: blaze road maze, jocuri cu blaze si masinile monstru 2016, jocuri cu blaze si masinile monstru nickelodeon, jocuri nickelodeon, jocuri blaze and the monster machines games, jocuri cu monster truck,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 6669 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Blaze si Labirintul, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

sandu a spus 06.03.2017

este frumos joaca numai cam greu da asa ie frumoasa numai trebuie sa luam sama

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info