ROBOCAR POLI DE MEMORIE - JOCURI CU ROBOCAR POLI

ROBOCAR POLI DE MEMORIE - JOCURI CU ROBOCAR POLI

Cele mai populare JOCURI CU ROBOCAR POLI

Descrierea jocului Robocar Poli de Memorie:
Robocar Poli de Memorie este un joc palpitant aparut pe site-ul nostru in care trebuie sa dati tot ce aveti mai bun pentru a avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori din lume gasind toate perechile de carti cat mai repede. In fiecare nivel trebuie sa gasiti perechile de carti inainte ca timpul sa se termine. Nu e simplu dar daca sunteti agili si aveti o memorie buna sunt sigur ca va veti descurca foarte bine. Pe masura ce avansati in nivele superioare veti da de obstacole care iti vor da mari batai de cap in acest joculet si va trebuie sa munciti din ce in ce mai mult pentru a termina jocul cu succes. Acordati-ne un like daca va plac jocurile cu Robocar Poli si lasati-ne un comentariu cu parerea voastra despre eroul nostru din desene animate. Fiti atenti cand intoarceti doua carti, deoarece daca nu sunt la fel va sugerez sa le tineti minte pozitia deoarece asa va va fi mai usor la urmatoarele potriviri. In acest joc cu Robocar Poli trebuie sa fiti atenti si perseverenti daca vreti sa gasiti toate perechile in fiecare nivel. Pe carti aveti imagini cu Roy, Amber, Poli si alte personaje din serial.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Robocar Poli de Memorie acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: robocar poli memory, jocuri de memorie, jocuri cu carti de memorie, jocuri cu robocar poli 2016, jocuri cu robocar poli nickelodeon, jocuri nickelodeon,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 439 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Robocar Poli de Memorie, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Robocar Poli de Memorie!

Made by www.firstpixel.info